verkrijgbaar in meest gebruikelijke RAL-kleuren

met Silva Eterno torxschroeven in dezelfde kleur

De Silva Eterno compactplaat is een massieve HPL plaat die wordt gebruikt voor exterieurtoepassingen en is tweezijdig voorzien van een UV-bescherming. De meest gebruikelijke toepassingen zijn gevelbekleding, boeiboorden, dak- en gootranden en dakkapellen. Maar wat maakt Silva Eterno uniek? Dat is de kleurstelling! Deze plaat met bijbehorende schroeven in dezelfde kleur, is in de meest gebruikelijke RAL-kleuren te verkrijgen. Het resultaat: een perfecte combinatie met het hout- en kozijnwerk en een mooi eindresultaat!

Garantie 10 jaar
De Silva Eterno compactplaat heeft een lange levensduur en is uitgebreid getest op slag- en stootvastheid en uv-bestendigheid. De platen worden standaard geleverd met 10 jaar garantie en deze garantie heeft betrekking op kleurechtheid, gelijkblijvende mechanische eigenschappen en vrijwaring van delamineren gedurende deze periode.

Keurmerk
Het is mogelijk om de Silva Eterno compactplaat te leveren met FSC®-keurmerk.

Meer informatie
Uitgebreide informatie is terug te vinden in de brochure. Klik hier om deze te downloaden. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop.

Impressie
Onderstaande foto’s geven een impressie van de uitgebreide mogelijkheden.