PROJECT APPARTEMENTENCOMPLEX 68 WONINGEN AAN DE KONINGSLAAN TE ROTTERDAM

Op maat gezaagd en gefreesd Rockpanel

Op het terrein van een voormalige Peugeot-dealer bouwt Ter Steege Bouw Vastgoed West een nieuw appartementencomplex. Het project ligt in de Rotterdamse wijk Het Lage Land en is gunstig gelegen nabij alle dagelijkse voorzieningen, uitvalswegen en parken.

Het appartementencomplex wordt uitgevoerd als prefab betoncasco en met een houtskeletbouw gevel. De gevel wordt afgewerkt met minerale steenstrips en Rockpanel platen. De verwarming, koeling en de warmwatervoorziening in het complex worden gerealiseerd door het toepassen van zonnepanelen op het dak in combinatie met een WKO installatie. Deze warmte-koude opslag is opgebouwd uit 40 geslagen bronnen op eigen terrein.

Een mooi voorbeeld van duurzaam bouwen!

Van Drimmelen heeft op dit project 1.400 m2 op maat gezaagd en gefreesd Rockpanel geleverd. Onze vakmensen zijn nu volop bezig met de montage. Om dit alles in goede banen te leiden is met elkaar veel tijd gestoken in de voorbereiding op deze omvangrijke klus. Denk hierbij aan: een geoptimaliseerd zaagwerk, freespatronen, de repetitiefactor, het merken van de panelen, het verpakken en op hoogte afleveren.

De bouw is vorige jaar gestart en begin volgend jaar worden de eerste huurwoningen opgeleverd.

Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met onze account manager Leo van der Velden.